Få mere overskud i hverdagen – Køb bestselleren Stabilt blodsukker  I  Køb her!

Stabilt blodsukker – Overskud i hverdagen

(2 kundeanmeldelser)

DKK188.00 inkl. moms

Køb bestselleren her

Stabilt blodsukker – Overskud i hverdagen af Siff Holst giver dig viden og redskaber, så du kan hjælpe dig selv til et sundere liv med energi, klarhed og overskud. Du får giver dig baggrundsviden, opskrifter og 6 moduler.

Bogen fortæller dig, hvordan du ALDRIG mere går sukkerkold. Det er ikke en quickguide, og du skal ikke fixes. Du har en krop i ubalance og har brug for at få kost, tanker og bevægelse til at spille sammen igen.

Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen giver dig de redskaber, du behøver, så du dagligt holder dit blodsukker stabilt, oplever mental klarhed og energi til både dig selv og din familie.

Du får skønne opskrifter og masser af tips, der gør dine celler glade.

Med Stabilt blodsukker optimerer du dine kostvaner og livsstil, så du bliver en sundere udgave af dig selv dag for dag.

Ingen løftet pegefinger. Du oplever, at dine handlinger giver dig energi.

Du kan med stabilt blodsukker modstå ydre påvirkninger, uden at kroppen kommer ud af balance og uden af følelserne spiller dig et puds.

KØB bogen Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen og du er et skridt tættere på den forvandling, der giver dig overskud i hverdagen.

Kategori:

Beskrivelse

For at få et sundere liv er der tre vigtige elementer: Kost tanker og bevægelse, som bliver beskrevet i bogens tre dele.

Del 1 forklarer, hvad kroppen bruger blodsukkeret til, hvilke værdier der er normale, og hvad der henholdsvis fremmer eller hæmmer et stabilt blodsukker.

Del 2 fortæller om teorien bag kostens indvirkning på kroppen, om vitaminer og mineraler og om tanker og bevægelse. I denne del er der også utraditionelle, men samtidig enkle, lækre retter, der understøtter et stabilt blodsukker.

Del 3 indeholder en modulopbygget handlingsplan, hvor det er muligt at følge en af tre forskellige modul og derved opnå stabilt blodsukker.

 

Om forfatteren

Siff Holst er cand.scient med idræt som hovedfag og biologi og dans som bifag. Hun har været gymnasielærer i en årrække, men i 2008 startede hun sin egen kursus- og fordragsvirksomhed Glædens vitaminer, med stabilisering af blodsukkeret som omdrejningspunkt.

2 anmeldelser af Stabilt blodsukker – Overskud i hverdagen

  1. Sven

    Kære Siff❤️
    Jeg læste din bog for et par siden og har levet med stabilt blodsukker lige siden. Jeg har mærket store positive forandringer på krop og sjæl. For ikke længe siden var jeg inde og genopfriske nogle af dine tanker og principper på din hjemmeside og da vi har fælles venner på FB er der med garanti en algoritme som fandt ud af det kunne være en ide, at jeg ansøgte dig som ven. Det gjorde jeg ihvertfald Tak for venskab. Kærlig hilsen Sven, 54 år

  2. Christa Zinglersen

    Virkelig spændende, uddybende bog om blodsukker og forbindelse til overskud og energi. Jeg er blevet meget gladere og sover langt bedre.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.